Adverteren

Adverteren op rotterdamracing.nl is heel eenvoudig en makkelijk. Middels deze website proberen we elke liefhebber van de raceauto sport te voorzien van informatie.  De website rotterdamracing.nl is speciaal voor de mensen die geinformeerd willen blijven over raceauto’s en wedstrijden in Rotterdam. Voor rotterdamracing.nl is kwaliteit heel belangrijk en daarom willen wij dat jou advertentie ook de nodige uitstraling heeft.

Ons doelgroep

Bij rotterdamracing.nl staan raceauto’s centraal, daarnaast wordt er ook heel veel aandacht besteedt aan wedstrijden in Rotterdam. Rotterdamracing.nl is er voor een ieder die van raceauto’s houdt. Dat kunnen individuen en organisaties zijn.

Kosten voor adverteren

Voor vanaf Euro 50 per keer kun je jouw advertentie laten plaatsen op onze website. Je zult wel gemerkt hebben dat onze prijs lager ligt dan de marktprijs omdat wij graag met jou samenwerken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jou boodschap die je wenst over te brengen goed overkomt bij het publiek. Onze website wordt gemiddeld door 100 personen per dag bezocht. Jouw advertentie zal hierdoor niet onopgemerkt blijven.

De opbouw van jouw advertentie

Om te kunnen adverteren bij rotterdamdamracing.nl ga jij je moeten houden aan enkele eisen en voorwaarden. De eisen en voorwaarden garanderen een top  kwaliteit advertenties.

De eisen van een advertentie

Wil je succes boeken dan dien je bij het opmaken van je advertentie rekening te houden met enkele zaken nm.:

  • Je titel moet het geen dat je wilt overbrengen duidelijk en helder omschrijven
  • Probeer je tekst kort te houden. Communiceer je boodschap liefst in 2 zinnen, mensen lezen niet graag lange teksten. Probeer je kernboodschap duidelijk naar voren te brengen.
  • Maak gebruik van de “Call to action button”. Een sterke call to action verleidt bezoekers tot vervolgacties. Enkele call to action voorbeelden zijn: vraag vandaag nog een offerte/ brochure op of maak vandaag nog een afspraak.
  • Je advertentie dient een duidelijke foto te hebben. Hou er rekening mee dat de foto betrekking heeft op hetgeen dat jij wenst te adverteren.

De voorwaarden van een advertentie

  • De tekst moet in goed leesbaar en correct Nederlands ingediend worden
  • De inhoud moet duidelijk, correct en begrijpelijk zijn voor de lezer
  • Plaats correcte en actieve contactgegevens, dus geen e-mailadres of telefoonnummer die niet meer in werking is.
  • Je kan ook gebruik maken van een landingspagina. Zorg er wel voor dat deze wel overeen komt met de inhoud van de advertentie. Hou hierbij ook rekening met de voorwaarden van rotterdamracing.nl

Reclamebanner

Je kan ook gebruik maken van onze reclamebanner. De bezoeker kan middels 1 klink op de website van de adverteerder komen. Op zo een manier helpen wij jou ook met het promoten van jou website. Voor de reclamebanner hebben wij actiietarieven lopen. Voor de actietarieven kun je contact opnemen met ons. Voor onze contactgevens verwijzen wij je naar onze “Contact ons” pagina.

Tekstadvertentie

Wij kunnen ook een tekstadvertentie voor jou plaatsen.  Wij kunnen een interview afnemen over een onderwerp die jij zelf mag bepalen. Deze wordt dan op de website geplaatst. Ook voor de tekstadvertenties hebben wij een actie lopen.