Welke auto is best geschikt voor uit het uitvoeren van een loodgieterswerk ?

June 27, 2020

Als loodgieter ben je vaker bezig met reparaties als onderhoud. Deze klusjes kunnen niet allemaal met de hand gedaan worden. Voor de meeste van de klusjes zijn daar gereedschappen voor nodig om lekkages te kunnen repareren en anders.

Een loodgieter heeft dus altijd een tas vol gereedschappen bij zich die zich bij het werk dat verricht moet worden te hulp kunnen staan. Behalve de gereedschappen zelf zijn er ook anderen materialen die een loodgieter bij zich moet hebben indien iets mis gaat. Er zijn dus een tal van spullen die een loodgieter bij de hand moet hebben en al deze spullen zijn zeker wel niet met de hand te sjouwen.

Een auto is dus best wel te gebruiken, maar niet allemaal zijn precies geschikt voor dit type werk.

De auto het best geschikt voor dit type werk kan een bestelwagen zijn. Een bestelwagen bezit genoeg ruimte in de achterbak om een tal van spullen te kunnen vervoeren. Mocht het dan gereedschappen of pijpen zijn dat in de auto moet dan kan dit makkelijk in de achterbak bij een bestelwagen. Het zal hierbij het best zijn gebruik te maken van de middelgrote of  grote bestelwagens. De kleine bestelwagens zijn voor dit type werk te klein en wat in gepakt om de spullen in te kunnen vervoeren.

 

Behalve een bestelwagen, is een pick-up truck ook een optie. Deze type auto’s bezitten ook een ruime achterbak om de gereedschappen of nodige materialen te plaatsen. Er zijn bij deze typen auto’s niet veel onderscheid te maken, omdat ze niet veel van elkaar verschillen. Het enigste bij deze type auto’s indien je besluit ze als vervoermiddel te gebruiken, is dat je erop toe ziet dat de achterbak ruim genoeg is.

 

Er zou rekening gehouden moeten worden dat als loodgieter je met een heleboel bagage gaat moeten rondlopen indien op de werkvloer. Je zou dus een auto met een ruime achterbak moeten zoeken om alle bagage te kunnen plaatsen.

Dit maken de bestelwagen en pick-up truck het best geschikt voor dit type werk, omdat zij de ruimte bezitten om alle bagage in te doen.

 

Alle ander typen auto’s zijn niet slecht te gebruiken, maar dan zit je met een ingepakte auto vol spullen. Dat maakt het ook niet makkelijk voor jou om je werk te doen.

In de meeste gevallen past ook niet alles in de auto, waarbij dat moeilijk heden kan creëren.

Maak je dus gebruik van een auto met een ruime achterbak dan vermijd je zulke problemen kan je wat prettiger werken.